SCHILDER VOOR BINNEN EN BUITEN


 Schilderen - binnen


Wilt u uw huis, kantoor of pand binnen laten schilderen is deze klus bij ons in vertrouwde en vakkundige handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen, wanden, plafonds en vloeren werken wij strak en netjes af. Onze diensten bestaan uit afplakken, plamuren, schuren, grondverven, lakken of schilderen. Wij werken bij voorkeur met de beste verf en verfproducten en stellen daaraan maximale kwaliteitseisen. Deze hoogwaardige producten geven een optimale bescherming en een langdurig glansbehoud. U kunt eventueel ook zelf materiaal aanleveren in overleg. 
Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt ook vaak de duurzaamheid van het buitenschilderwerk doordat de naden zoveel mogelijk dicht blijven en er geen vocht tussen kan komen.

Sauswerk - binnen


Afhankelijk van de situatie en in overleg met u wordt bepaald welke soort latex het beste kan worden gebruikt zoals bijvoorbeeld een schrobvaste zijdeglanslatex die zeer goed afwasbaar is of een andere wat voordeligere muurverf. De meeste latex wordt opgebracht met een roller hetgeen een lichte structuur geeft.
Bij grotere opdrachten is het ook mogelijk om de latex te spuiten. De muren moeten zeer glad zijn als de latex wordt gespoten. Met de roller kun je nog het een en ander camoufleren omdat de opgebrachte latex ietje structuur heeft en heeft bij de meeste klanten wel de voorkeur. 

Schilderen - buiten


Goed onderhouden hout aan uw woning, kantoor, boot of pand is niet alleen mooi maar heeft een beschermende en waardevermeerderende functie. Mooi en goed buitenschilderwerk bepaalt natuurlijk ook de eerste indruk. Het is van groot belang uw houtwerk regelmatig professioneel te laten onderhouden. Door tijdig en vakbekwaam onderhoud aan de buitenzijde kunt u voorkomen dat de kosten voor onderhoud hoger dan noodzakelijk worden. Zo voorkomt u dat bepaalde delen gerepareerd of vervangen dienen te worden en blijft uw bezit in goede staat. Heeft uw houtwerk kleine scheurtjes, blaasjes, verfbladders of nerfjes neem dan contact op voor een offerte.
Goed onderhouden buitenschilderwerk verlengt ook vaak de duurzaamheid van het binnenschilderwerk doordat de naden zoveel mogelijk dicht blijven en er geen vocht tussen kan komen.

Schilder Amsterdam diemen muiden weesp amstelveen zaandam

Schilder Amsterdam diemen muiden weesp amstelveen zaandam

Schilder Amsterdam diemen muiden weesp amstelveen zaandam